Plåtverkstaden

Lackerar Tungt i Veddesta AB

Plåt verkstaden
Vårt företag är känt för sin höga kvalitet, flexibilitet och förmåga att lackera STORA, riktigt stora, föremål och hittills har ingenting varit för stort för oss. Företaget ägs av Peter Cederquist och består vidare av Krister Karlsson, Jörgen Collinge samt en stor mängd underleverantörer. Vi använder den senaste tekniken och håller högsta kvalitet. Vi anlitar bara de bästa leverantörerna inom branschen.

   

Att lära sig lackering fordrar lång upplärningstid.

Det tar cirka tio år att lära sig yrkets alla moment helt och hållet.

Våra medarbetare har därför lång erfarenhet i yrket.


Historik

Företaget startades 1992 på Äggelundavägen i Veddesta. I dessa lokaler inrymdes en modern lackeringsanläggning på cirka 300 kvm och med drygt 6000 kvm parkeringutrymme. Affärsidén har från allra första stund varit att rikta in sig på lackering av de allra största sakerna. De som ingen annan får plats med.

 

Under tio års tid har det passerat drygt 1200 stycken riktigt tunga fordon och ett oräknerligt antal lättare fordon. Den 27 meter långa sprutboxen gorde det möjligt att utföra även de största uppdragen, som till exempel en långtradare med den tillåtna EU-längden 25,25 meter, vilken inte ens behöver kopplas isär.

Genom åren har vi lärt oss att storleken har betydelse, i allra högsta grad speciellt om man ska få in den i en lackeringsbox...

Lack verstaden


Miljön är i dagens upplysta samhälle en mycket viktig faktor.

Vi har i vårt företag eliminerat tunga lyft och svåra arbetsställningar. Vibrationshämmande verktyg och i möjligaste mån miljövänliga lacker, är en standard hos oss. Vi är godkända av Arbetsmiljöverket och har kreditvärdighet AA som är den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler.

Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.   


Sliparbete inomhus

Ur arbetsmiljösynpunkt sett uppfyller vår anläggning inte bara myndigheternas krav, utan även våra egna, för att undvika arbetsskador. Vi har regelbundna hälsokontroller och på bekvämt avstånd finns sport- och fritidslokaler att utnyttja för den som vill.


Vi använder den senaste tekniken och håller högsta kvalitet med minsta möjliga påverkan på miljön.Vi utbildar oss också fortlöpande i hälso- och miljöfrågor och i de nya tekniker och material som kommer på marknaden. I vår anläggning finns utrustning som tillför 26 000 - 33 000 kubikmeter luft per timme.


Vi innehar miljödiplom brons, utfärdat av Järfälla Kommun den 14 feb 2004, samt miljödiplom silver utfärdat den 14 feb 2005.Nästan inga jobb är för svåra för oss ;--)

Adress och företagsfakta

Företag: Lackerar Tungt i Veddesta AB   

Företagsansvarig: Peter Cederquist

Org.nr: 556462-5498      Godkänd för F-skatt.

 • Gatuadress: Skarprättarvägen 1A Postadress:

       176 77  JÄRFÄLLA

 • Tele: 08-36 37 00
 • Mobil: 070-750 45 05
 • Fax: 08-36 37 00
 • Plåt/skadecenter:

08-36 36 38

 • Hemsida: www.lackerartungt.se
 • E-Post:  kontakt@lackerartungt.se   
 • Plåtslagare: Peter Bengtson
 • Plåtslagare: Mattias Dahl
 • Lackerare: Peter Cederquist
 • Lackerare: Christer Karlsson

Lackerar Tungt i Veddesta AB

LTVAB Copyright @ All Rights Reserved 2016